Inlogformulier  

Log in of registreer jezelf om alle functionaliteiten van 11Gnkcie.nl te benutten.

Registreer je als 'compagnieslid', 'oud compagnieslid' of als 'vriend van de compagnie' Dus vermeld iets over jezelf op het registratieformulier.

   

Sociaal  

   

Staf 11 Geneeskundige compagnie LMB (AASLT)

De commandant van 11 Gnkcie is lkol de Bruijn. Hij draagt met zijn staf zorg voor de aansturing van de eenheid. De compagniestaf bestaat naast de commandogroep uit; het Bureau Trainen en Gereedstellen (TGS), de C2OST-groep en de Administratiegroep.

De compagnie is als volgt opgebouwd:

Organigram

TB te Mali

Gegevens

Gao, Mali, 12 oktober 2014

Op een zonnige zondag in oktober werden er 2 Tevredenheidsbetuigingen uitgereikt. Reden om trots te zijn op het werk dat door onze mensen in Mail wordt verzet. Hieronder de reden voor beide heren. Van harte gefeliciteerd Marco en Chris, top gedaan!


1(NLD) ISRCoy

Camp Castor

GAO, Mali

 

 

Lees meer: TB te Mali

Noble Ledger

Gegevens

Noorwegen, september 2014

Noble Ledger001Afgelopen weken is het concept Nato Response Force getraind in Noorwegen. De oefening NOBLE LEDGER bestond uit het snel verplaatsen van de Immediate Response Force Brigade (IRFBDE) om te kunnen reageren op dreigingen waar ook ter wereld. Diverse landen namen deel aan deze oefening en lieten zien dat NATO nog steeds snel en daadkrachtig kan optreden. De Joint Logistic Support Group (JLSG) zorgden voor een keurige ontvangst en doorverplaatsing naar een fictief inzet gebied. Ook ons tweede peloton had hier zowel op de heen als de terugweg een grote rol.

Lees meer: Noble Ledger

Certificate of appreciation

Gegevens

Vesprém, 13 april 2014

Gedurende de oefening werd er zeer nauw samen gewerkt de geneeskundige eenheid van 3-158th Helicopter Assault battalion. Mede door deze eenheid kon er zeer intensief getraind worden op Medevac procedures. Onder leiding van de Kapitein (US) John Lane zijn wij grote stappen verder gekomen.

Varpalota2014-10

Reden om hem, als boegbeeld van zijn eenheid een "Certificate of appreciation" uit te reiken.

LKol Marc de Bruijn

 

Hulpposten naar Fort Hood

Gegevens

Fort Hood, wk10 2014

MTF FtHOOD 03

Vanaf mei 2014 gaat er een Role 1 MTF (Medical Treatment Facility, red. hulppost) meetrainen in Fort Hood. Afgelopen week is een team van drie personen druk bezig geweest om de laatste rimpels glas te strijken. Er staat een strak programma om een geneeskundige keten prima te trainen. Voor de CLS'ers, pelotongewondenverzorgers en afvoerploegen (manpacked) van de compagnie zal er in het operationele scenario niet zoveel veranderen, maar de keten wordt voor hen uitgebreid.

Lees meer: Hulpposten naar Fort Hood

Compagnie topt in Varpolota

Gegevens

Varpalota, 27 maart t/m 18 april 2014

Varpalota2014-00

Er zitten 3 intensieve weken op. De compagnie is intensief Air Assault geoefend gedurende de oefening "SAKER FALCON" in Varpolota, Hongarije. En dat is top gegaan! Ik ben een zeer tevreden mens en daar wil ik al het personeel voor bedanken!

Varpalota2014-08In Hongarije zijn wij samen met de collega's van de brigade, 3-158th Helikopter Assault Bataljon en Defensie Helikopter Commando intensief getraind. Para inzet, gemotoriseerd, air assault, Pick-up-zone operations, Forward logistic support base, strategische verplaatsingen alles is aan bod geweest. Wij hebben bewezen dat de nieuwe opzet van de reorganisatie werkt. 13 en 12 Infanterie bataljon zijn achtereenvolgens voorzien van onze middelen en vooral van onze kennis en vaardigheden. Gedurende de besluitvormingsprocessen zijn wij heel pro-actief en op alle niveaus meegenomen. Een verdienste van de bataljons en de mensen van onze compagnie. In de ontwikkeling van met name onze kaderleden zijn op dit gebied grote stappen gezet. De geneeskundige keten tot en met de inbedding van ons PECC is uitstekend weggezet.

Lees meer: Compagnie topt in Varpolota

Sinterklaas op verkenning

Gegevens

Assen, 16 november 2013

Kort na de intocht van de Sint in Groningen is onze goedheiligman al gespot op zijn pakjes KTM op de JWF kazerne in Assen. Het gerucht gaat dat hij met zijn luister-Piet alvast informatie aan het verzamelen is voor het heerlijk avondje bij 11Gnkcie. Naar verluidt is hij na zijn bezoek aan de JWF kazerne direct doorgereden naar de Oranjekazerne in Schaarsbergen. Helaas zijn van dat bezoek geen foto's.

Sint & Piet op de pakjes KTM

Lees meer: Sinterklaas op verkenning

Meer artikelen...

  1. Afscheid
   
© 2IC Webmaster 11Gnkcie