Inlogformulier  

Log in of registreer jezelf om alle functionaliteiten van 11Gnkcie.nl te benutten.

Registreer je als 'compagnieslid', 'oud compagnieslid' of als 'vriend van de compagnie' Dus vermeld iets over jezelf op het registratieformulier.

   

Sociaal  

   

Staf 11 Geneeskundige compagnie LMB (AASLT)

De commandant van 11 Gnkcie is lkol de Bruijn. Hij draagt met zijn staf zorg voor de aansturing van de eenheid. De compagniestaf bestaat naast de commandogroep uit; het Bureau Trainen en Gereedstellen (TGS), de C2OST-groep en de Administratiegroep.

De compagnie is als volgt opgebouwd:

Organigram

Kerstdiner 2014

Gegevens

Schaarsbergen, 16 december 2014

11gnk-logo-KerstIn een ruimte op de Oranjekazerne vond op dinsdagavond het kerstdiner plaats voor de makkers van 11 Geneeskundige Compagnie. Helaas kon niet iedereen hierbij aanwezig zijn vanwege hun inzet in landen zoals Mali, Turkije en Burundi. Ook zat een deel van de eenheid nog in de USA te Fort Hood.
De eenheid is constant bezig met het steunen van diverse eenheden binnen en ver buiten de Luchtmobiele Brigade en werkzaamheden in het kader van vrede en veiligheid in het buitenland op elk moment en elke missie. Hierdoor zijn de momenten dat een groot deel van de eenheid bij elkaar kan komen helaas uiterst zeldzaam geworden. Toch waren er ongeveer 200 deelnemers aanwezig.

Lees meer: Kerstdiner 2014

Op naar 2015...

Gegevens

11Gnkcie Kerstkaart 2014 1024x576

TB te Mali

Gegevens

Gao, Mali, 12 oktober 2014

Op een zonnige zondag in oktober werden er 2 Tevredenheidsbetuigingen uitgereikt. Reden om trots te zijn op het werk dat door onze mensen in Mail wordt verzet. Hieronder de reden voor beide heren. Van harte gefeliciteerd Marco en Chris, top gedaan!


1(NLD) ISRCoy

Camp Castor

GAO, Mali

 

 

Lees meer: TB te Mali

Certificate of appreciation

Gegevens

Vesprém, 13 april 2014

Gedurende de oefening werd er zeer nauw samen gewerkt de geneeskundige eenheid van 3-158th Helicopter Assault battalion. Mede door deze eenheid kon er zeer intensief getraind worden op Medevac procedures. Onder leiding van de Kapitein (US) John Lane zijn wij grote stappen verder gekomen.

Varpalota2014-10

Reden om hem, als boegbeeld van zijn eenheid een "Certificate of appreciation" uit te reiken.

LKol Marc de Bruijn

 

Noble Ledger

Gegevens

Noorwegen, september 2014

Noble Ledger001Afgelopen weken is het concept Nato Response Force getraind in Noorwegen. De oefening NOBLE LEDGER bestond uit het snel verplaatsen van de Immediate Response Force Brigade (IRFBDE) om te kunnen reageren op dreigingen waar ook ter wereld. Diverse landen namen deel aan deze oefening en lieten zien dat NATO nog steeds snel en daadkrachtig kan optreden. De Joint Logistic Support Group (JLSG) zorgden voor een keurige ontvangst en doorverplaatsing naar een fictief inzet gebied. Ook ons tweede peloton had hier zowel op de heen als de terugweg een grote rol.

Lees meer: Noble Ledger

Compagnie topt in Varpolota

Gegevens

Varpalota, 27 maart t/m 18 april 2014

Varpalota2014-00

Er zitten 3 intensieve weken op. De compagnie is intensief Air Assault geoefend gedurende de oefening "SAKER FALCON" in Varpolota, Hongarije. En dat is top gegaan! Ik ben een zeer tevreden mens en daar wil ik al het personeel voor bedanken!

Varpalota2014-08In Hongarije zijn wij samen met de collega's van de brigade, 3-158th Helikopter Assault Bataljon en Defensie Helikopter Commando intensief getraind. Para inzet, gemotoriseerd, air assault, Pick-up-zone operations, Forward logistic support base, strategische verplaatsingen alles is aan bod geweest. Wij hebben bewezen dat de nieuwe opzet van de reorganisatie werkt. 13 en 12 Infanterie bataljon zijn achtereenvolgens voorzien van onze middelen en vooral van onze kennis en vaardigheden. Gedurende de besluitvormingsprocessen zijn wij heel pro-actief en op alle niveaus meegenomen. Een verdienste van de bataljons en de mensen van onze compagnie. In de ontwikkeling van met name onze kaderleden zijn op dit gebied grote stappen gezet. De geneeskundige keten tot en met de inbedding van ons PECC is uitstekend weggezet.

Lees meer: Compagnie topt in Varpolota

   
© 2IC Webmaster 11Gnkcie